اموزش, دوربین مداربسته

آموزش نصب و راه اندازی اولیه دوربین هوشمند شیائومی mi home

آموزش نصب و راه اندازی اولیه دوربین هوشمند شیائومی mi home

در ابتدا به یک تلفن هوشمند با سیستم عامل اندروید و یا ios و یک مودم wifi نیاز دارید .

نصب نرم افزار mi home

1-اول از همه ، شما باید برنامه Mi Home را روی تلفن هوشمند خود دانلود و نصب کنید. با استفاده از لینک های زیر می توانید آن را برای Android و iOS بارگیری کنید .

 

دانلو اپلیکیشن mi home برای آیفون.

دانلود اپلیکشن mi home برای اندروید.

 

2-بعد ، برنامه را باز کنید و با اعتبار حساب کاربری Mi خود وارد سیستم شوید. در صورت نداشتن حساب Mi می توانید طریق ایمیل ثبت نام و وارد و سپس وارد شوید.

 

افزودن دستگاه (دوربین) جدید

3-در صفحه بعد ، روی دکمه “+” (Add device) در گوشه بالا سمت راست ضربه بزنید. این برنامه اکنون به طور خودکار دوربین شما را جستجو می کند و همان را در بخش “Devices nearby” نمایش می دهد.

با این حال ، اگر زمان زیادی طول کشید یا ناموفق بود ، می توانید گزینه دستی را انتخاب کنید و مدل دوربین خود را در بخش Camera انتخاب کنید.

 

4-اکنون ، باید دوربین را ریست کنید. برای انجام همین کار ، دوربین را به آداپتور متصل کنید و دوربین با چرخش در هر دو محور به طور خودکار کالیبره می شود. پس از آن ، دکمه “reset” را که در قسمت پایه دوربین قرار دارد فشار دهید و نگه دارید. نور نارنجی را در LED نزدیک لنز مشاهده خواهید کرد.

 

5-پس از پایان روند ، روی «Next» ضربه بزنید و شبکه WiFi خانه خود را انتخاب کنید. این برنامه اکنون یک کد QR به شما می دهد که باید از طریق دوربین مورد نظر اسکن شود.

توجه : درصورت عدم نمایش اسم وای فای GPS موبایل خود را روشن کنید.

 

روشنایی تلفن خود را تا حداکثر میزان تنظیم کنید و آن را با کد QR داده شده در حدود 15 سانتی متر از لنز دوربین نگه دارید. بعد از موفقیت اسکن شدن ، یک صدای اعلان از دوربین خواهید شنید. در غیر اینصورت ، چند ثانیه بیشتر به آن فرصت دهید و بعد از شنیدن صدای “Scanned successfully” بر روی “Heard Scanned successfully” کلیک کنید.

 

توجه: لطفاً اطمینان حاصل کنید که تلفن و دوربین هر دو به یک شبکه WiFi متصل هستند.

 

6-در آخرین مرحله باید نامی برای دستگاه خود انتخاب کنید.

شما نصب دوربین را با موفقیت به پایان رسانده اید و اکنون می توانید از طریق برنامه Mi Home نظارت دوربین را در تلفن خود شروع کنید.

 

برای مشاهده و خرید محصولات شیائومی کلیک کنید .

 

 

author-avatar

درباره Muhamadt1996

محمد ترابی هستم، فارغ‌التحصیل رشته فناوری اطلاعات از دانشگاه تهران جنوب. از سال ۱۳۹۲ در زمینه دوربین‌های مداربسته و تجهیزات امنیتی فعالیت دارم و هم‌اکنون به‌عنوان مدیر سایت «هایپر دوربین» در خدمت شما هستم. علاوه بر مدیریت، برنامه‌نویس J2EE و علاقه‌مند به دنیای فناوری و علوم کامپیوترم. توی این بلاگ تلاش می‌کنم تجربه‌هام در زمینه دوربین مداربسته رو ساده، کاربردی و بدون پیچیدگی با شما به اشتراک بذارم.

20 دیدگاه در “آموزش نصب و راه اندازی اولیه دوربین هوشمند شیائومی mi home

  1. سعیدکیهانی گفت:

    سلام برای اضافه کردن گوشی دومی به دوربین چکار باید کرد

    1. محمدرضا گفت:

      من دو تا گوشی با یه جی‌میل دارم هر دو تاش دوربین رو باز میکنه

      1. محسن فیلی گفت:

        دوربین رو سقف نصب کردم ،تصویر سروته ،چطوری بچرخونم ؟

    2. حسین گفت:

      سللم داداش جسارتا شما کجایی هستی منم کیهانی ام

  2. کیان گفت:

    سلام/دوربین شایومی ما یهو خاموش شد و دیگه کار نکرد

  3. م گفت:

    سلام. برای reply کردن تصاویر ضبط شده چکار باید کرد؟

  4. کاظم صالحی گفت:

    سلام متشکرم از لطف شما بسیار عالی انشاالله که در تمامی امور موفق وسالم و شاد و پر انرژی باشید ارادتمند صالحی شیراز ۱۴٠۱/٠۴/٠۳
    تشکر میکنم جواب مرا بدهید.
    آیا میتوانم این برنامه را در چند گوشی همزمان نصب و مورد استفاده قرار دهم بعنوان مثال برای خودم وهمسرم و فرزندم. با تشکر شاد و سالم باشد

    1. Muhamadt1996 گفت:

      سلام ممنون از لطف شما
      محدودیتی از این بابت نداره میتونید دوربین رو اشتراک گذاری کنید .

  5. اژدری گفت:

    سلام
    من دوربین رو نصب کردم و به گوشی هم وصل هست ولی زمان گرفتن تصویر تا ۹۱ درصد میره و خطا میده که نمیتونه لوود کنه
    لطفاً راهنمایی کنید

  6. طاهر سعیدی گفت:

    سلام چطور میشه دوربین را به wifi که رمز داره متصل کرد .چطوری باید رمز رو وارد کنیم؟

    1. Muhamadt1996 گفت:

      سلام مطابق با راهنمای نصب .

  7. حسن هاشمی گفت:

    سلام
    چطور میتونم از راه دور تصویر دوربینم رو ببینم ؟
    تنظیم خاصی داره ؟

  8. سید علی یوسفی گفت:

    سلام دوستان کسی هست الان برنامه براش کار کنه

  9. شهبازنژاد گفت:

    درود واحترام چگونه میتوان دوربین دوم به برنامه اضافه نمود با سپاس

  10. Pegah گفت:

    سلام، من همه مراحلو درست انجام دادم ، در آخرين مرحله ارور نتورك ميده (connecting to network timed out)
    چرااا?؟؟

    1. کاوه گفت:

      منم همین مشکل رو دارم

  11. صدرا گفت:

    درود به همگی چجوری دوربین c400 بطور خودکار وقتی حرکت میشه ضبط میکنه یا عکس میگیره و به گوشیم پیام و آلامم میده؟!!

  12. نسرین زاهدانی گفت:

    سلام بعدا ری سیستم چطوری می تونم فلیمش رو ببینم همش تیکه تیکه است .مثلا می خوام فیلم روز قبل رو روی دور تند نگاه کنم چیکار باید بکنم ؟

    1. Muhamadt1996 گفت:

      سلام! برای تماشای بازپخش، حتماً از طریق اپلیکیشن موبایل مخصوص دستگاه استفاده کنید. خارج از اپلیکیشن، ویدیوها به صورت فایل‌های جداگانه و منقطع ذخیره می‌شوند و معمولاً برای امنیت بیشتر رمزگذاری شده‌اند. به همین دلیل، خارج از اپلیکیشن اغلب نمی‌توان آن‌ها را پخش کرد.

  13. حسین گفت:

    با سلام لطفا طریق نصب روی چند گوشی یا اشتراک گذاری با چند گوشی را آموزش دهید با تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *